Catering a firemn akcie

Catering a firemn akcie











V předvečer semináře Den MUZO Slovensko jsme pořádali společenskou akci, kterou nám pomohla zajistit SKonline s.r.o. Svěřili jsme se do rukou odborníků, celá organizace proběhla hladce a naši klienti dodnes rádi vzpomínají..

Dana Lancingerová
MUZO Praha, ČR




Motokáry

MotokáryMáte Vy a Vaši kolegovia i podriadení radi rýchle kolesá? Myslíte si, že ste najrýchlejší jazdec vo Vašej firme? Tak to zistite. Usporiadajte veľké firemné závody motokár.

Nasaďte si helmu, posaďte sa do nizučkej motokáry, ktorá sedí v zákrutách motokárovej haly ako prilepená, uchopte tuhý volant, poriadne stúpte na pedál, popreháňajte sa po trati a zajazdite najrýchlejší čas!

Firemné závody motokár sľubujú vzrušenie, hromadu zábavy a pritom sa utužia vzájomné vzťahy v pracovnom kolektíve, v ktorom vzrastie zdravá rivalita.

Na požiadanie Vám dokážeme v spolupráci s našimi partnermi zabezpečiť akékoľvek služby podľa Vašich predstáv. Ponúkame Vám služby najlepších motokárových dráh na rôznych miestach, ako je napríklad výborná dráha Daytona kart pri Žiline. Kritériá a náročnosť podujatia prispôsobíme priamo Vašim požiadavkám a možnostiam. Prečo nás nevyskúšať?

Pre bližšie detaily nás kontaktujte a presvedčte sa o kvalite a výhodnosti našich služieb.


Catering a firemn akcie, Slovensko, Slovakia spa resorts, Kpele / Lzn, Ubytovanie, kpele Slovenska
SKonline 2000-2006 (c), Vetky prva vyhraden.