Catering a firemn akcie

Catering a firemn akcie











Dovoľte, aby som sa Vám poďakovala za myslím, že vydarenú spoluprácu, profesionálne pripravený program a výber prostredia, v ktorom sme sa s našimi zákaznikmi cítili veľmi dobre. A tiež ďakujem za objednané počasie:)
Reakcie od našich zákazníkov boli viac ako pozitívne - zabavili sa, oddýchli si a o to nám napokon išlo. Ešte raz ďakujem a teším sa na našu budúcu spoluprácu.

Ing. Ivana Hrabčáková, PhD.
REGADA, s.r.o.




Jazdenie na koni

Jazdenie

Hovorí sa, že najkrajší pohľad na svet je z konského chrbta. Doprajte si tento pohľad a dokonalé splynutie s prírodou počas Vašich firemných dní. Jazdenie poskytuje nádherný druh relaxácie a odpočinku, ktorý si Vaši zamestnanci zaslúžia.

Konský chrbát Vám poskytne pohľad, aký ešte nepoznáte. Z konského chrbta si vychutnajte spoločné jazdenie po lúkach, vychádzky do hôr alebo veľhôr či prechádzky v sedle s doprovodom. Kto neholduje jazdectvu, ale má rád kone, nech určite skúsi prechádzky v kočiari, na saniach alebo v terénnom koči.

Ale kone neznamenajú iba oddych a relax. V zime s nimi môžete zažiť aj celkom slušný adrenalín a to v podobe skijöringu. Pri ňom sa človek na lyžiach nechá unášať lanom za bežiacim koňom. Že to znie zaujímavo a bolo by to zaručené spestrenie Vášho firemného podujatia? To máte pravdu. Tak to vyskúšajte!

Na požiadanie Vám dokážeme v spolupráci s našimi partnermi zabezpečiť akékoľvek služby podľa Vašich predstáv. Ponúkame Vám rôzne druhy jazdenia, na rôznych miestach doma i v zahraničí, jazdiť môžete na vlastných koňoch alebo pre Vás kone zabezpečíme. Kritériá a náročnosť prispôsobíme priamo Vašim požiadavkám a možnostiam. Prečo nás nevyskúšať?

Pre bližšie detaily nás kontaktujte a presvedčte sa o kvalite a výhodnosti našich služieb.


Catering a firemn akcie, Slovensko, Slovakia spa resorts, Kpele / Lzn, Ubytovanie, kpele Slovenska
SKonline 2000-2006 (c), Vetky prva vyhraden.