Catering a firemn akcie

Catering a firemn akcie











Na náš předvánoční večírek organizován SKonline s.r.o. dodnes rádi vzpomínáme. Akce byla připravená skutečně profesionálně a nevyskytly se žádné, ani drobné těžkosti.

Miroslav Ludvík
MANHATTAN Development a.s.




Cykloturistika

Cyklo

Cykloturistika je výborný relax, kedy myseľ vypne, kocháte sa krásou okolia, ale zároveň je aj previerkou kondície, vytrvalosti a sebazaprenia. Doprajte si v rámci firemných dní ľahšiu cykloturistiku na uvoľnenie alebo si vytýčte vyššiu métu a vyberte si náročnú, možno aj viacdňovú cyklotúru.

Spoločná firemná cykloturistika v náročných podmienkach s ťažkými stúpaniami a adrenalínovými zjazdmi utuží vzťahy v kolektíve a je vhodnou teambuildingovou aktivitou, pretože hoci každý šliape za seba, ste stále predovšetkým tím.

Slovensko vďaka svojmu členitému reliéfu ponúka výborné podmienky na cestnú i horskú cykloturistiku v nádhernom prostredí. Ak chcete spoznať z bicykla iné kúty sveta, žiaden problém, zabezpečíme Vám všetko potrebné pre cykloturistiku na hociktorom kontinente. Vyskúšajte to a spoznajte nové rozmery cykloturistiky.

Na požiadanie Vám dokážeme v spolupráci s našimi partnermi zabezpečiť akékoľvek služby podľa Vašich predstáv. Ponúkame cykloturistiku pre všetkých - úplných začiatočníkov, rodiny s deťmi, jednotlivcov i skupiny a to aj pod dohľadom sprievodcov. Kritériá a náročnosť trasy prispôsobíme priamo Vašim požiadavkám a možnostiam. Prečo nás nevyskúšať?

Pre bližšie detaily nás kontaktujte a presvedčte sa o kvalite a výhodnosti našich služieb.


Catering a firemn akcie, Slovensko, Slovakia spa resorts, Kpele / Lzn, Ubytovanie, kpele Slovenska
SKonline 2000-2006 (c), Vetky prva vyhraden.