Catering a firemn akcie

Catering a firemn akcie











Dovoľte, aby som sa Vám poďakovala za myslím, že vydarenú spoluprácu, profesionálne pripravený program a výber prostredia, v ktorom sme sa s našimi zákaznikmi cítili veľmi dobre. A tiež ďakujem za objednané počasie:)
Reakcie od našich zákazníkov boli viac ako pozitívne - zabavili sa, oddýchli si a o to nám napokon išlo. Ešte raz ďakujem a teším sa na našu budúcu spoluprácu.

Ing. Ivana Hrabčáková, PhD.
REGADA, s.r.o.




Relax

  • Rekondičné a relaxačné pobyty
  • Pobyty v kúpeľoch
  • Antistresové programy
  • Programové pobyty na Slovensku i v zahraničí
  • Dovolenka na Slovensku i v zahraničí
  • Exotické pobyty
  • Výlety

Kúpeľné, programové či dovolenkové pobyty majú pozitívny vplyv na výkonnosť vašich kolegov či zamestnancov, tak prečo to nespojiť so zvýšením ich motivácie a zlepšením ich vzťahu ku spoločnosti? Ponúkame pobyty vo všetkých kúpeľných zariadeniach na Slovensku, disponujeme širokou ponukou cestovných kancelárii zaoberajúcimi sa ako nízkonákladovými, tak exkluzívnymi dovolenkami s rôznymi zameraniami v zahraničí, zabezpečíme pre vás na kľúč výlety či ubytovanie s vybranými službami v ľubovoľnej lokalite.

Vaša investícia do zdravia a odpočinku vašich zamestnancov sa vám mnohonásobne vráti.

Akcie realizované pomocou SKonline sú vďaka našej cenovej politike a dobrým kontaktom s kooperujúcimi partnermi často lacnejšie, ako keby ste ich realizovali na vlastnú päsť. Po porovnaní našej ponuky s konkurenčnými agentúrami naši klienti tiež prakticky vždy hovoria o nemalých rozdieloch, tak prečo nás nevyskúšať?

Catering a firemn akcie, Slovensko, Slovakia spa resorts, Kpele / Lzn, Ubytovanie, kpele Slovenska
SKonline 2000-2006 (c), Vetky prva vyhraden.