Catering a firemn akcie

Catering a firemn akcie











V předvečer semináře Den MUZO Slovensko jsme pořádali společenskou akci, kterou nám pomohla zajistit SKonline s.r.o. Svěřili jsme se do rukou odborníků, celá organizace proběhla hladce a naši klienti dodnes rádi vzpomínají..

Dana Lancingerová
MUZO Praha, ČR




Referencie

V předvečer semináře Den MUZO Slovensko jsme pořádali společenskou akci, kterou nám pomohla zajistit SKonline s.r.o. Svěřili jsme se do rukou odborníků, celá organizace proběhla hladce a naši klienti dodnes rádi vzpomínají..


Dana Lancingerová
MUZO Praha, ČR



Jako objednavatel jsme konstatovali velmi dobrou kvalitu odvedené práce, špičkovou vybavenost firmy a kvalifikaci ochotně milých zaměstnanců.

Ladislav Porada
POPR spol. s.r.o., ČR




Prostredníctvom SKonline s.r.o. naša spoločnosť organizovala v tomto roku niekoľko firemných akcií pre našich obchodných zástupcov. Všetky boli pripravené na veľmi vysokej profesionálnej úrovni, pričom nám SKonline s.r.o. vždy vyšlo maximálne v ústrety.

Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu!


Martina Farkašovská, M.B.A.
Generali Poisťovňa a.s, SR



Na náš předvánoční večírek organizován SKonline s.r.o. dodnes rádi vzpomínáme. Akce byla připravená skutečně profesionálně a nevyskytly se žádné, ani drobné těžkosti.


Miroslav Ludvík
MANHATTAN Development a.s., ČR



Spoločnosť SKonline s. r. o. pre nás organizovala konferenciu v Trenčianskych Tepliciach. Naši klienti radi spomínajú na túto akciu, za čo vďačíme predovšetkým kvalitnej organizácii a profesionálnemu prístupu zamestnancov SKonline s. r. o. Oceňujeme zodpovednosť a ústretovosť , s ktorou sme sa stretali pri riešení všetkých záležitostí a požiadaviek.“


ING. BEÁTA VÁROŠOVÁ
EMOS SK s. r. o.

Firma SKonline zabezpečovala pre nás odborný seminár v Trenčianskych Tepliciach. Služby poskytnuté SKonline pri tejto akcii boli viac ako štandardné a prispeli k naplneniu cieľov seminára a vytvoreniu maximálnej pohody.

Ivan Varečka
Pioneer HI-BRED Slovensko s.r.o.

Vaša spoločnosť nám pomáhala pri hľadaní priestorov pre našu firemnú spoločenskú akciu a i keď sme si napokon priestory našli sami, zabezpečili ste nám účinkovanie kapely Funny Fellows. Veľmi oceňujeme Vašu snahu vyhovieť našim požiadavkám a zodpovednosť a serióznosť, s akou Vaša spoločnosť pristupovala k vybavovaniu všetkých záležitostí. V prípade potreby sa v budúcnosti radi opäť na Vás obrátime s vedomím, že nájdeme vo Vás seriózneho partnera.

Eva Privitzerová
DLA Weiss-Tessbach



Dovoľte, aby som sa Vám poďakovala za myslím, že vydarenú spoluprácu, profesionálne pripravený program a výber prostredia, v ktorom sme sa s našimi zákaznikmi cítili veľmi dobre. A tiež ďakujem za objednané počasie:)
Reakcie od našich zákazníkov boli viac ako pozitívne - zabavili sa, oddýchli si a o to nám napokon išlo. Ešte raz ďakujem a teším sa na našu budúcu spoluprácu.

Ing. Ivana Hrabčáková, PhD.
REGADA, s.r.o.



HT Computers Bratislava
Manhattan Development Praha
Generali Poisťovňa, a.s.
Oriflame Bratislava
Orange Slovensko
POPR Hradec Králové
MUZO Praha
Hornex Bratislava
Pozemné stavby Nitra
Allan & Overy
ROCKWOOL Slovensko
GeWIS Slovakia
Univerzita Komenského
United Nations Development Programme
DLA Weiss-Tessbach
Cígler Software
PIONEER Hi-Bred Slovensko
Imperial Tobacco Slovakia
VOLVO Truck Slovakia
REGADA s.r.o.
ING - Tatry Sympatia
Schering Slovakia
MOA Myjava, a.s.
CAPITOL a.s.
AMSLICO AIG Life poisťovňa a.s.
...


Catering a firemn akcie, Slovensko, Slovakia spa resorts, Kpele / Lzn, Ubytovanie, kpele Slovenska
SKonline 2000-2006 (c), Vetky prva vyhraden.