Catering a firemn akcie

Catering a firemn akcie











Prostredníctvom SKonline s.r.o. naša spoločnosť organizovala v tomto roku niekoľko firemných akcií pre našich obchodných zástupcov. Všetky boli pripravené na veľmi vysokej profesionálnej úrovni, SKonline s.r.o. vždy vyšlo maximálne v ústrety.


Martina Farkašovská, M.B.A.
Generali Poisťovňa a.s, SR




Firemné olympiády

OlympiadyFiremné olympiády si získavajú čoraz väčšiu popularitu. Pripravte teda aj pre Vašu spoločnosť firemnú olympiádu, ktorou sa odmeníte sebe i svojim zamestnancom za celoročnú tvrdú prácu alebo dohodnite zápolenie s inými firmami a natrite to svojej konkurencii.

Vytrhnete seba i kolegov z hektického kolobehu života, zažijete ohromnú dávku zábavy, uvoľníte sa, pretiahnete si telo zdravým pohybom, upevníte svoje vzťahy s obchodnými partnermi a ak Vaša firma zvíťazí, určite si vyslúži rešpekt a obdiv, ide predsa aj o prestíž.

Vyberte pre svoju firemnú olympiádu tradičné, či netradičné disciplíny, kolektívne alebo individuálne športy, loptové a iné hry, adrenalínové súťaže, proste čokoľvek, čo Vás napadne. Pre SKonline nič nie je problém. Na požiadanie Vám dokážeme v spolupráci s našimi partnermi zabezpečiť akékoľvek služby. Výjdeme Vám maximálne v ústrety, pripravíme program podujatia presne podľa Vašich predstáv, zabezpečíme všetko potrebné na súťaže a disciplíny, poskytneme kompletný servis Vašim kolegom a obchodným partnerom a postaráme sa aj o sprievodný kultúrny program.

Program a náročnosť Vašej firemnej olympiády prispôsobíme priamo Vašim požiadavkám a možnostiam. Prečo nás nevyskúšať?

Pre bližšie detaily nás kontaktujte a presvedčte sa o kvalite a výhodnosti našich služieb.


Catering a firemn akcie, Slovensko, Slovakia spa resorts, Kpele / Lzn, Ubytovanie, kpele Slovenska
SKonline 2000-2006 (c), Vetky prva vyhraden.